Kolejny raz bierzemy udział w festiwalu "Restaurant week".
Przedstawiamy Państwu nasze propozycje menu i zachęcamy do rezerwacji stolików w poniższym linku!
KLIKNIJ TUTAJ!
Przystawka:
Krem dyniowy podany z zasmażanymi kurkami w śmietance okraszony serem dorblu
Danie główne:
Filet z dorsza zapieczony w sosie porowo-śmietanowym wraz z owocami podany z batatowym puree
Deser:
Jabłko pieczone z twarogiem, orzechami i rodzynkami polane miodem podane w koszyczku z lodami waniliowymi
Przystawka:
Szpinakowe tagliatelle z leśnymi grzybami i rukolą oprószone parmezanem
Danie główne:
Filet z kaczki zapiekany z jabłkami i mango podany z zasmażanymi ziemniaczkami i grzybami leśnymi
Deser:
Strucel z nadzieniem z karmelizowanej dyni, orzechów i rodzynek zaserwowany z gałką sorbetu o smaku mango